Izvanredna pressica Milijana Brkića: HDZ s Karamarkom ostaje na vlasti

Foto: FAH

NAKON što je HDZ danas već održao jednu press konferenciju, iz stranke su popodne najavili i drugu. Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić konferenciju za medije održao je u 17.45 sati.

Brkić je u svojem obraćanju kazao kako Karamarko uživa potporu HDZ-a i svih koalicijskih partnera, a MOST-u je poručio kako HDZ ne pristaje na nikakve ultimatume i ucjene.

Tijek konferencije:

17.55 "Budite sigurni da će SDP doživjeti poraz na glasanju u Saboru i da im to neće proći. Ne znam čemu nervoza, ima još tri tjedna. Uvjerit ćete se da SDP neće pobijediti u tome glasanju, izgubit će i svi oni uz SDP".

17.51 "Karamarko uživa potporu HDZ-a i svih kolega u koaliciji".

17.50 "Vlada će budite sigurni izdržati cijeli mandat. Nikakva priča o izlasku HDZ-a, nikakva priča o preslagivanju. Apeliram na sve kolege iz koalicije da se prestanemo prepucavati preko medija. Neki me podsjećaju na onu bajku o ogledalima, tko je najljepši, tko je najdivniji".

17.45 "Kao što ja znam, Karamarko je potpredsjednik Vlade, ne znam što bi se sutra moglo tragično dogoditi da se to promijeni. S MOST-om se čujemo svaki dan. Partneri ne razgovaraju temeljem ucjena i ultimatuma. HDZ neće nikome dozvoliti da tako razgovara. Nikakve ucjene i ultimatumi ne dolaze u obzir. Samo razgovor, da se ne opterećuje hrvatska javnost.

Razgovaralo se i o opozivu Karamarka, ali nije bilo ultimatuma. Bitno je ono da Domoljubna koalicija s kolegama iz MOST-a krene raditi na problemima građana", rekao je Brkić.

> Nastavljaju se sramotiti: HDZ bijesan jer javnost zanimaju afere obitelji Karamarko

Pročitajte više