Jacksonov liječnik namjerava se predati policiji

CONRAD MURRAY, osobni liječnik Michaela Jacksona, najavio je da će se predati ukoliko protiv njega bude podignuta optužnica zbog smrti pjevača. Kako javljaju američki mediji u petak bi tužitelji trebali protiv njega podići optužnicu te bi se već sutra mogao naći na sudu.

"Murray je spreman predati se vlastima ako i kada bude podignuta optužnica. Spremni smo za sve što se dogodi. Imali smo vremena za pripremiti se na sve moguće verzije daljnjeg tijeka događanja",  izjavio je njegov odvjetnik Ed Chernoff.

Murraya sumnjiče da je Jacksonu dao smrtonosni koktel lijekova koji ga je ubio. Jackson nije mogao spavati pa mu je Murray dao Propofol te još dvije vrste sedativa kako bi mogao zaspati. To je ubilo Michaela Jacksona. Murray je tijekom ispitivanja tvrdio kako je pjevač bio ovisan o Propofolu te da ga je pokušao "skinuti s njega". "Učinio sam sve što sam mogao, rekao sam istinu i vjerujem da će se to i dokazati", izjavio je Murray u kolovozu prošle godine, jedini put kad je javno progovorio o tome što se dogodilo.

Pročitajte više