VIDEO Jandroković se svađao s Buljem: "Ne cmizdrite"

Screenshot: Index

NAKON što je Mostov Bulj Plenkovića nazvao ćatom, a Plenković njega Panjem, s Buljem se posvađao i predsjednik sabora Gordan Jandroković.

Do svađe je došlo nakon što je Bulj prigovorio Jandrokoviću da nije odgovorio da uvredu koju je na njegov račun izrekao Plenković.

Jandrokovića je to dosta iznerviralo.

"Prvu uvredljivu rečenicu ste izgovorili vi na račun predsjednika vlade pa nisam opomenuo. Onda je on vas nazvao Panjem, za što se ispričao. Nisam ni tada reagirao jer nisam reagirao ni na vašu neprimjerenu izjavu. I što sad hoćete? Govorite da ste vi uvrijeđeni i povrijeđeni, ali 'tko se mača laća, od mača i pogiba'. Ako želite tvrdo razgovarati, onda budite spremni i dobiti udarac, a nemojte tu cmizdriti", rekao je Jandroković.

Bulj se ponovno javio i rekao da je Jandroković povrijedio Poslovnik. Vi ste čovjek koji... Vi ste vjesnik svih kojima ste služili, od Karamarka, Sanadera, Kosorice do Plenkovića", rekao je Bulj Jandrokoviću.

Predsjednika sabora to je još više iznerviralo.

"Ajde dragi prijatelju, ajde dragi prijatelju Bulj, dragi prijatelju Bulj, ja vas molim da budete vitez pa kad udarite na nekoga, onda budite spremni primiti udarac natrag. A nemojte tu glumiti i cendrati. To ne ide uz vašu muškost", rekao je Jandroković.

"Kako vi znate da se ja ne osjećam damski, kako vi vrijeđate."

"Ma 'ko vas vrijeđa, ma 'ko vas vrijeđa", povisio je ton Jandroković.

Još su se neko vrijeme svađali, a onda je Plenković došao sjesti do Bulja, na mjesto namijenjeno zastupniku SDP-a pa su ugodno popričali.

Pročitajte više