Javila nam se Lanina majka: "Putovanje je bilo posljednja Lanina želja"

MARIJANA PRPIĆ, majka preminule djevojčice Lane, ipak se javila Indexu danas nakon što smo joj poslali poruku kako bismo je zatražili komentar na brojne objave oko njenog putovanja ni mjesec dana nakon Lanine smrti.

Rekla je da nam može kratko sve komentirati te da je na putu prema Zagrebu pa nije baš pri internetu.

"Ovo putovanje bilo je Lanina zadnja želja. Putovanje u Egipat i na sveta mjesta. I voljela je glittere pa gdje god pođem ostavljamo glittere. A to znaju samo osobe koje su bile jako bliske Lani i meni", rekla nam je Prpić.

"Žalosno je jako što mediji razvlače nešto što smo nas dvije imale u planu. Držim se podalje od medija inače dok ne prođe 40 dana, a onda bih voljela istupiti s nekim stvarima jer imamo jako puno toga za reći. Za sve objavljene laži postoje dokazi", tvrdi Marijana Prpić.

Pitali smo je i znači li to da će na stranici Pravda za Lanu objaviti uskoro sve dokaze, odgovorila je da ona ne objavljuje ništa.

"Ja ne objavljujem ništa na stranicama. Posjedujem dokumentaciju koja će dokazati da nije istina ništa o četiri kemoterapije, besplatnom liječenju i slično. Imam jako puno toga", zaključila je Marijana Prpić.

Pročitajte više