Javio se čovjek koji je kažnjen jer je prijetio Beusu, ne odustaje: "Nek mi ga popuši, ZDS"

Foto: Hina, Screenshot: Facebook/Podravski list

SABORSKI zastupnik i potpredsjednik Kluba zastupnika GLAS-a, Goran Beus Richembergh, objavio je jučer na svom Facebook profilu kako je kažnjen jedan od muškaraca koji su mu prijetili.

"Sankcioniran je prvi u nizu junaka koji su mi prije nekoliko mjeseci prijetili smrću. Nadležni općinski sud u jednom kontinentalnom hrvatskom gradu po kaznenoj prijavi općinskog državnog odvjetnika izrekao mu je (prvostupanjsku, još nepravomoćnu) presudu kojom ga kažnjava s 9 mjeseci zatvora uvjetno na 2 godine", napisao je.

Tu vijest prenijeli su brojni hrvatski mediji, a među njima i Podravski list.

Ispod objave na Facebooku Podravskog lista javio se stanoviti Božidar Feletar koji tvrdi da je upravo on prijetio zastupniku. I, sudeći prema onome što je napisao, nije mu žao.

"Ja se poserem na takvu ljigu a ne da si ruke prljam s takvim niskim ljigavcima fujjjjjjjj", napisao je Feletar.

Onda je u komentaru ustvrdio da je upravo on prijetio Beusu. Njegov komentar prenosimo bez ikakvih intervencija.

"Ja sam taj koji sam optužen što sam rekao da bi trebalo odrubit onom glavu ko uzme činove našim Generalima u Hagu to se nije na njega odnosilo ali sud štiti anti državne elementi lopove i bandu slični ovom neznanom junaku koji krije svoje ime iza zastora ! Ja sam Pravaš u srcu i duši a oni koji pljuju moju zemlju i moj narod spreman sam otič i u zatvor nebojimse niti sam se ikad bojao osim boga ko su oni da mi sude imaju na vlasti lopove i bandu koja je davno zaslužila Goli otok i ovoj Agoniji bude došao kraj svemu a oni svi završit u zatvoru ko pljuje krščane i moj dom sljedi odbrana bez razmišljanja ! A taj gospodin kukavica nek mi popuši kurac samo mora oprat zube da nedobijem karijes na mom đoki miloklizu ! ZDS", napisao je.

Onda je Beusa nazvao udbašem koji je upleten u "les Perkovič".

"Gospodin je u Udbi radio upleten u les Perkovič i progonitelj katoličke vjere i svečenika i sad ljepi moj narode ko je sad u pravu ja ili ovaj ljigavac", napisao je Feletar.


 

Ostaje vidjeti hoće li ga saborski zastupnik prijaviti i zbog ovog upisa, čime bi dotični Božidar Feletar moguće u rekordnom roku prekršio uvjetnu kaznu i osigurao si devet mjeseci zatvora, s obzirom na to da je opet javno vrijeđao i prijetio saborskom zastupniku, a od zadnjih prijetnji nije prošlo dvije godine.

Pročitajte više