Javio se Gredelj: Bajić mi je o optužnici za HDZ rekao - gluposti!

ČUVŠI da mu Bajić ništa danas nije rekao kada je zvao oko optužnice za HDZ, reagirao je odvjetnik Vladimir Gredelj.

> Panika u HDZ-u, stiže optužnica za stranku: Gredelj zvao, Bajić ništa nije kazao

"Nije istina da ništa nije rekao. Kazao je: "To su gluposti", otkrio je Indexu Gredelj. Bajić u interpretaciji HDZ-ovog odvjetnika zvuči poput brigadnog generala Anthony McAuliffea. Tako je i on odbrusio Švabama kad su tražili predaju Bastogne u posljednjoj Hitlerovoj ofenzivi na Zapadu. 

"Jasno je što se narodu želi poručiti"

"Državno odvjetništvo nije donijelo nijednu odluku da bi se ovako nešto moglo pojaviti na naslovnici Slobodne Dalmacije. Pazite, bez upitnika. To je konstatacija. Jasno je što se narodu želi poručiti. Sadržaj je neutemeljen", zalaufao se Gredelj.

Naglo se zaustavio kada smo ga pitali zašto se toliko čudi oko optužnice za HDZ kada se vode nekakvi postupci koji bi mogli rezultirati takvim pravnim statusom.

"Što ne pišete o Milanoviću, Liniću i Čačiću?"

"Ja o postupcima ne želim", zatvorio se Gredelj. Istu rečenicu ponovio nam je nekoliko puta te izrazio skepsu u našu profesionalnost.

"Vidim ja da je vama toliko stalo da se baš tako i bude. Zašto malo ne šarate? Što ne pišete o Milanoviću, Liniću i Čačiću?", totalno je Gredelj izgubio meritum.

"Pazite što pišete!"

Nije stao na tome. "Odakle vama da je nervoza u HDZ-u? Jeste to vi izmjerili? Je li imate kristalnu kuglu? Što vi sebi uzimate za pravo? Lupam što mi padne na pamet?! Pazite što pišete!", zaprijetio je Gredelj u pravoj verbalnoj ofenzivi. Bizarno, djelovao je prilično nervozno. A baš se na nervozu žalio.

Bajić: Tvrdnje o optužnici su preuranjene

U međuvremenu se oglasio i Bajićev ured. Tvrdnje o optužnici protiv HDZ-a su preuranjene. Istraga će biti u roku dovršena i javnost će biti pravodobno obaviještena. Eto. Valjda će sad duša Gredelju i ostalima biti mirna.

Pročitajte više