Javio se zastupnik Domoljubne koalicije prozvan zbog bahatosti, evo što je odgovorio

Foto: Hina

NAKON što je urednica portala Rijeka danas Sanja Perinić Švorinić na svom portalu objavila tekst u kojem proziva zastupnika Domoljubne koalicije Ivana Kirina, upitali smo i njega za komentar.

> Zastupnik Domoljubne koalicije na sud ušao preko reda pa se bahatio: "Znaš li tko sam ja?"

Ivan Kirin, liječnik iz Rijeke u Sabor je izabran na listi Domoljubne koalicije kao član HSP-a AS. On je za Index rekao da je Perinić Švorinić cijeli slučaj krivo protumačila te da on nipošto nije bahata osoba kakvim ga je ona predstavila.

"Ona je to krivo protumačila. Ja sam se morao vratiti u bolnicu, otišao sam i zamolio samo da dvije minute predam papire. Ona je gospođu koja je pomogla napala. Gospođa je odgovorila da sam gospodin kojemu se žuri raditi radi pacijenata", rekao je Kirin.

"Jedna je gospođa došla i to me pitala. Ja sam njoj rekao da zna tko sam ja. Ja sam otišao, morao sam ići, vrijeme mi curi, i sad sam u ambulanti sa pacijentom", objasnio je Kirin dodavši da je on uvijek svima na raspolaganju te su mu njegovi pacijenti na prvom mjestu.

"Onda pišu da ne radim, da sam ovakav i onakav. To ljudi imaju pravo, ali ja svima uvijek pomognem", dodao je.

Za mišljenje o njemu, kaže, možemo pitati mnogo ljudi.

"Pitajte gospodina Jurkotića što vodi emisiju "U zdrav mozak", pitajte njega naprimjer što misli o meni, on je jako kritičan", rekao je Kirin za Index.

"Ne razumijem da netko ide na mene, ja nisam bahat čovjek, išao sam jer nisam želio dozvoliti da me pacijenti čekaju. Išao sam zbog drugih ljudi, zadržao sam se tri minute. To je smiješno, ja sam svima napravio, moja savjest je čista", pravda se Kirin.

Smatra da je potpuno neprimjereno da ga se ideološki napada na račun činjenice što je nosio crnu košulju.

"Ideološki mene optuživati kako se oblačim je neprimjereno kao i prozvati još jednog gospodina koji je slučajno bio u crnom kaputu. Trebala je vidjeti da sam uz crnu košulju imao crvenu kravatu. Još je i jednu gospođu prozvala da je bila u crnome, nije mi jasno, što to žele. Ne volim ljude koji žele pakostiti, ne volim zločeste ljude. Svima pomažem, i njoj bi pomogao. Ja nisam šarlatan u poslu, mislim da radim dobro i pošteno", kazao je Kirin za Index.

"Mi se ideološko ne moramo slagati, ali moramo biti ljudi. Moramo biti uljuđeni, teško je vrijeme, vrijeme nas gazi, ali ne smijemo biti zločesti, onda je još teže. Ima Boga, nek je svakome na dušu", zaključio je.
 

Pročitajte više