Jednostavni Gigaset E360 za starije i djecu

SIEMENSOV novi bežični Gigaset telefon E360 dizajniran je za potrebe starijih osoba i obitelji s djecom. Nudi praktične mogućnosti koje objedinjuju jednostavno korištenje, sigurnost i elegantan dizajn. Opremljen je velikim osvijetljenim tipkama i zaslonom s kojega se lako čita, a ima i četiri tipke za brzo biranje na kojima se mogu pohraniti najvažniji brojevi.

Gigaset E360  je stvoren na temelju rezultata dobivenih na testiranjima, ispitnim skupinama te anketama provedenim među starijim osobama i njihovim obiteljima. Funkcije poput velikog zaslona, krupnih slova i brojeva, kao i velikih osvijetljenih tipki - omogućuju jednostavnost korištenja. Često korišteni brojevi mogu se pohraniti na tipke za brzo biranje, a mogu se slati i SMS poruke.

Podešavanje glasnoće tijekom poziva pojednostavljeno je tipkom za glasnoću na uređaju. Korisnik može i uključiti ili isključiti speakerphone. Ove su funkcije dodatno poboljšane vrhunskom kvalitetom zvuka, brojnim melodijama zvona i kompatibilnošću s većinom pomagala za sluh. Moguće je koristiti i standardne slušalice (2,5 mm).

Telefon je opremljen s imenikom koji može pohraniti do 100 unosa, alarmom i screensaverom u obliku digitalnog sata.

Pročitajte više