Još jedan krvavi obračun u Splitu

DVOJICA muškaraca teško su ranjena rano jutros u centru Splita. 28-godišnjak i 24-godišnjak pronađeni su prostrijeljenih glava u splitskom Getu.

Kako je za Index kazala glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević-Gudelj, nakon pucnjave koja je prekinula jutarnju tišinu, policija je ispred jedne zgrade u Getu, u Dominisovoj ulici broj 16, pronašla 28-godišnjaka prostrijeljene glave.

Pucnji su odjeknuli oko 1.25 sati, da bi nekoliko minuta kasnije policija na mjestu događaja zatekla ranjenog 28-godišnjaka koji je u ruci držao pištolj. Nakon nekoliko minuta policija je u stanu na drugom katu zgrade pronašla 24-godišnjeg muškarca koji je bio prostrijeljen kroz glavu.

Stariji je muškarac zadobio prostrijelnu ranu na obrazu te je hospitaliziran u Kliničkoj bolnici Split, gdje je pomoć pružena i mlađem muškarcu. Njegove su ozlijede teže od ozljeda koje je zadobio 28-godišnjak, međutim obojica su još uvijek u životnoj opasnosti.

Radio Dalmacija prenosi neslužbene informacije kako su u obračunu stradali 28-godišnji A.LJ. i 24-godišnji G.M., splitskoj policiji poznato po povezanosti sa splitskim narko miljeom.

Kraljević-Gudelj potvrdila je tek kako obojica imaju dosjee u policiji, te je dodala kako je još prerano govoriti radi li se o međusobnom obračunu kriminalaca.

Prije mjesec dana u Splitu se dogodio krvavi vatreni obračun u kojem su ubijeni 22-godišnji Lovel Matković i 21-godišnji Marino Vukšić koje je hicima iz automatske puške ubio 20-godišnji Mate Vukušić.

I.K.

Pročitajte više