Jučerašnji "crni" dan na području karlovačke policijske uprave

NA PODRUČJU karlovačke policijske uprave jučer se dogodilo više tragičnih događaja, među ostalim dva samoubojstva, jedno utapanje, jedna smrtna nesreća na radu i drugi.

U Donjem Zagorju kod Ogulina u nesreći na radu poginuo je 56-godišnji J.P., na kojega je s oko četiri metra pao trupac s hrpe, udario ga u glavu i prikliještio, zbog čega je J.P. preminuo na mjestu nesreće.

U rijeci Korani na kupalištu Logorištu kod Karlovca utopio se 59-godišnji Karlovčanin J.M. Samoubojstvo vješanjem počinili su jučer 83-godišnjak u Draganiću i 36-godišnjak u Karlovcu.

Dogodilo se i sedam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena, priopćeno je danas iz PU-a.

U dnevnim policijskim izvješćima inače prevladavaju teške krađe i prometne nesreće, a događaji poput nabrojenih dogode se povremeno, no rijetko kad je toliko stradalih u samo jednom danu, rekao je glasnogovornik PU-a Tomislav Kotić.

Osim o tim "crnim" događajima policija je izvijestila da je u Josipdolu na nalog Županijskog suda u Karlovcu jučer pretražen dom i druge prostorije jednoga 68-godišnjaka te pronađena ručna bomba M-75, četiri spremnika za streljivo za automatsku pušku, dijelovi puškostrojnice M-53, puška marke "mazuer" M-24 i pištolj TT calibra 7,62. Policija će protiv njega podnijeti i kaznenu i prekršajnu prijavu.



Pročitajte više