Kako zaraditi na flertu s Billom Clintonom

DVIJE žene koje svoju slavu mogu zahvaliti 15-minutnom flertu s bivšim predsjednikom SAD-a Billom Clintonom sada detalje nude posjetiteljima jedne internet stranice za 1,99 dolara.

Gennifer Flowers i Paula Jones su tvrdile da su imale spolni odnos s Clintonom kad je ovaj bio guverner Arkansasa te su se dosjetile kako bi mogle na tome i zaraditi. Za 1,99 dolar svi znatiželjnici na njihovoj internet stranici mogu pogledati video isječke u kojima njih dvije govore o Clintonu, njegovoj supruzi Hillary i drugim osobama.

"Na ovaj način možemo reći što se zaista dogodilo, bez da netko daje vlastite interpretacije ili ispravke", kazala je za AP Jones. Flowers je također dala savjet za nesuđenu predsjednicu SAD-a, Hillary Clinton. "Bill joj je u kampanji bio samo zapreka za pobjedu, moj savjet je da ga ostavi što prije", kazala je.

Glumica Gina Gershon - nova ljubavnica?

Tijekom predsjedničke utrke 1992. Flowers je tvrdila da je 12 godina bila u vezi s Clintonom koji je u prvi mah to porekao. No kad ga je Paula Jones prijavila za seksualno zlostavljanje, Clinton je priznao kako je s Flowers spavao jednom. Jones ga je, naime, optužila da ju je 1991. godine napastovao u hotelu u Little Rocku, dok je ona radila kao državna službenica. Njezina optužba je pokrenula lavinu događaja koja je na kraju rezultirala razotkrivanjem afere s Monicom Lewinski i umalo svrgnula Clintona s položaja predsjednika.

Da Bill Clinton iz prošlosti ništa ne može naučiti pokazuje i najnoviji dokaz njegovog neodoljivog šarma. Naime, Vanity Fair objavio je kako se Clinton, dok je još trajala kampanja njegove supruge, viđao s glumicom Ginom Gershon. Ona je odmah angažirala odvjetnike koji su zatražili od časopisa da povuče tekst. Međutim, Vanity Fair to ne želi učiniti. "Naš članak ne inducira to da je Bill Clinton imao neprilične odnose s Ginom Gershon, samo smo prenijeli izjave pomoćnika Hillary Clinton koji su bili zabrinuti s ponašanjem bivšeg predsjednika", poručili su iz časopisa. "Slučajna"podudarnost je u tome što Gershon trenutno nastupa u ulozi stjuardese u predstavi na Broadwayu te joj ovoliki publicitet zasigurno neće štetiti. Zanimljivo je i to da ne želi osobno komunicirati s novinarima već daje izjave preko svoje internet stranice.

J.M.
Foto: Monster and critics

Pročitajte više