Kapisoda nije imao namjeru pucati u Kseniju Pajčin?

UBOJSTVO i samoubojstvo Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode izvršeni su pištoljem CZ M-88 kupljenim "na ulici" za 50 ili 60 eura, a u njemu se koriste meci kalibra 9 milimetara.

Kako piše Blic, najnovija saznanja kažu da Filip Kapisoda nije imao namjeru ubiti pjevačicu. "Oružje je pronađeno pored desne ruke Filipa Kapisode. Iznenađujuće je bilo da je ulazna rana na Ksenijinu čelu veća od izlazne, što je s ovim tipom streljiva gotovo nemoguće", objašnjavaju stručnjaci te dodaju kako je to moguće jedino ako je Filip u trenutku okidanja udario s cijevi pištolja u Ksenijino čelo.

"To je gotovo siguran dokaz da nije imao namjeru pucati, već je to napravio u velikom afektu i bijesu", tvrdi izvor blizak istrazi. Srpski medij piše i kako je kod Kapisode pronađena "srolana" novčanica, a u automobilu velik broj Ksenijinih CD-a. "Budući da je slučaj čist kao suza, tim istražitelja nije želio implicirati prisutnost droge u priči, ali je opće poznato da, zamotane u cjevčicu, novčanice od 50 eura služe za šmrkanje kokaina", zaključio je izvor blizak istrazi.

Pročitajte više