Karamarko: S Mamićem sam se susreo jer ne okrećem leđa ljudima u problemima

Foto: Nacional

DANAŠNJI Nacional donio je fotografije sastanka Tomislava Karamarka i njegove supruge Ane sa Zdravkom Mamićem, kao i priču o tajnim pregovorima između njih, koji su se navodno dogodili 27. travnja.

"Dan nakon objave odluke Vrhovnog suda da mu se suđenje premjesti u Osijek, Mamić se sastao s Anom i Tomislavom Karamarko", piše u najavi Nacional.

Podsjetimo, upravo je Nacional prvi objavio dokumente koji dokazuju da je Petrović preko svoje tvrtke Peritus savjetovanje gotovo pune dvije godine plaćao je usluge tvrtki Drimia, u vlasništvu Ane Šarić Karamarko, supruge prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka. Petrović je za usluge savjetovanja i medijskih analiza na energetskom tržištu plaćao 2500 eura mjesečno. Ukupno je isplatio najmanje pola milijuna kuna, objavio je tada Nacional.

Na današnjoj konferenciji za medije novinari su Karamarka upitao i za navedeni sastanak.

Karamarko se nasmijao, rekavši kako ne može vjerovati kakve stvar ga pitaju.

"Sreo sam Mamića u Sheratonu, srećem ga često, mnoge ljude susrećem. Sreo sam čovjeka, što da budem nepristojan. Susrećem mnoge ljude, zašto tražite od mene da budem nepristojan, okrećem glavu od ljudi koji imaju neki problem... Pa nisam takav čovjek", rekao je Karamarko.

Pročitajte više