Na skupu u Kaštelima novinarima zabranili da snimaju Karamarkov govor

Foto: FAH

KAŠTELANSKI HDZ ovog je petka proslavio 26. obljetnicu osnutka, a kao i godinama ranije, proslavi su nazočili brojni članovi, simpatizeri i vodstvo stranke, koji su dupkom napunili dvoranu kina Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu.

Za novinare koji su nazočili ovom događanju ovo nije bilo uobičajeno praćenje proslave, jer im je ovaj put bilo zabranjeno snimati govor prvog čovjeka HDZ-a Tomislava Karamarka.

Osim Tomislava Karamarka proslavi u Kaštelima nazočila je i nekolicina ministara u novoj Vladi, kao i pojedini saborski zastupnici, predstavnici županijskog HDZ-a, kao i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, a sve njih na početku je pozdravio kaštelanski gradonačelnik Ivan Udovičić, osvrnuvši se tom prilikom na projekte koji se provode u Kaštelima, te na one projekte koji su gradu potrebni.

Nakon govora novinari su zamoljeni da ugase snimače zvuka i kamere jer ne smiju snimati govor Tomislava Karamarka. Zbog čega, nitko nije obrazložio. Novinari su napustili skup, javlja kastela.org.

Tomislav Karamarko je prije dolaska u Kaštela nazočio i obilježavanju obljetnice u Trogiru, gdje su novinari također zamoljeni da nakon prvih 15-ak minuta dalje ne snimaju što se za govornicom imalo čuti.

Pročitajte više