Karlovačka policija traga za vozačem koji je autocestom vozio u krivom smjeru

NEPOZNATI vozač jutros je vozio u suprotnom smjeru autocestom Zagreb-Rijeka u pravcu Rijeke, a s autoceste ga je oko 10,45 sati kod Vukove Gorice ispratilo vozilo Hrvatskih autocesta, ne prijavivši ga policiji.

Karlovačka policija traga za nepoznatim vozačem koji je, prema neslužbenim podacima, osobnim automobilom "peugeot" vozio suprotnim smjerom na autocesti Zagreb-Rijeka.

U policiji kažu da su dojavu dobili oko 10,15 sati, te da je vozača s autoceste kod izlaza Vukova Gorica ispratilo vozilo Ophodarske službe Hrvatskih autocesta koje je naišlo na "peugeot".

Na upit kako je moguće da su djelatnici Hrvatskih autocesta slobodno pustili nesavjesnog vozača da ode, ne prijavivši ga policiji niti uzevši njegove podatke, pa ni broj registarske oznake, glasnogovornik PU karlovačke Tomislav Kotić nije znao odgovoriti.

"U potragu za nepoznatim vozačem uputili smo sve raspoložive snage, a nakon što ga otkrijemo utvrdit ćemo razloge tako grubom kršenju prometne sigurnosti i sankcionirati prekršitelja", kazao je Hini glasnogovornik PU karlovačke u kojoj za sada ne znaju na kojem mjestu i kada te koliko dugo je nepoznati vozač vozio autocestom u suprotnom smjeru.

Pročitajte više