VIDEO Mladi kaskader preminuo od posljedica pada na snimanju svjetski poznate serije

Screenshot: YouTube
 
KASKADER u američkoj hit seriji The Walking Dead umro je u srijedu od posljedica pada na beton s oko osam metara visine, javljaju svjetski mediji.
 
Snimanje serije je privremeno prekinuto nakon što je objavljeno da je John Bernecker (33) preminuo od teških ozljeda glave u bolnici u Atlanti.
  
 
Daily Mail je objavio da je pao dok je vježbao scenu borbe na balkonu. Istražni sudac okruga Coweta je proglasio njegovu smrt nesretnim slučajem.
 
Glumica Laura Cayouette je na Twitteru objavila da je Bernecker bio "nevjerojatan kaskader i izvrsna osoba": "Toliko mi je drago da smo imali privilegij raditi s njim. Uvijek ću cijeniti to doba".
 
Ovo je već drugi put da je snimanje serije moralo biti prekinuto zbog teške nesreće. U 2013. jedan od statista je žurno prevezen u bolnicu nakon što ga je pregazio kamion.
 
"Zaslužuje da ga pregledaju svi doktori i vrate nam ga..."
 
Bernecker je bio iskusni kaskader koji je radio na nekim od najpoznatijih američkih filmova, kao što su 22 Jump Street, Logan i The Fantastic Four. Nedugo prije nego je preminuo njegova djevojka 
je na Facebooku objavila:
 
"John zaslužuje da ga pregleda svaki neurokirurg i doktor dok jedan od njih napokon ne vidi život za koji svi znamo da je u njemu i vrati nam ga... OVO NIJE POŠTENO". 

Pročitajte više