Kate Moss se vraća u Britaniju na razgovor s detektivima

SUPERMODEL Kate Moss vraća se u domovinu na razgovore s inspektorima iz Odjela za narkotike, nakon što je pobjegla u Ameriku zbog toga što su u tabloidu "Mirror" prošle godine objavljene fotografije na kojima ušmrkava kokain.

Kate Moss je izgubila nekoliko prestižnih i već dogovorenih poslova kada su u rujnu prošle godine na stranicama tiska osvanule fotografije na kojima šmrće kokain u studiju u kojem je band njenog bivšeg dečka, Petea Dohertya, snimao album.

Frontman Babyshamblesa već ima bogatu sudski dokumentiranu povijest ovisništva o najtežim drogama, što ga je koštalo članstva u prethodnom bandu Libertines,  a u Kate je našao srodnu dušu za narkomanske ispade, jer odavno je poznato da ni njoj nije mrsko "povući crtu".

Nakon što je pobjegla od medijskog iživljavanja zbog kompromitirajućih fotografija, utočište je našla u poznatoj klinici za odvikavanje od ovisnosti u Arizoni, a vratila se nakon što je prijetila mogućnost da Britanija zatraži zahtjev za njeno izručenje jer se nije odazivala sudskim pozivima.

Policija je ne želi uhititi, istražiteljima je puno zanimljivije što im ona ima reći o korištenju droga u elitnim glazbenim i modnim krugovima.

Zaštitno lice Chanela, H&M-a, Burberrya, a sada lice s tjeralice, već je izjavila da priznaje nedjelo i da će surađivati sa policijom.

Z.A.

Pročitajte više