Kava Dijane Čuljak Šelebaj u Westinu podigla buru



POJAVA Dijane Čuljak Šelebaj u zagrebačkom hotelu Westin izazvalo je buru nakon što se saznalo da je na kavu sa sestrom otišla tijekom bolovanja.

Net.hr je objavio tekst u kojemu stoji kako je najomiljenija i najomraženija novinarka HTV-a otišla na kavu, u vrijeme dok je na službenom bolovanju. Dok je bila na kavi, nekoliko metara dalje sjedili su Slobodan Ljubičić, šef zagrebačkog Holdinga, te intimus Milana Bandića, Duško Ljuština.

Čuljak Šelebaj je za Index potvrdila kako je prošli tjedan bila na bolovanju, ali kako je od ovog četvrtka ponovno aktivna.

"Zapravo i nemam što komentirati, bila sam sa sestrom na kavi u Westinu, tamo sam srela i pozdravila ljude koje sam pozdravila. Prošli sam tjedan bila na bolovanju, zbog upale sinusa, a na posao se vraćam u četvrtak", kratko je za Index svoj današnji boravak u Westinu komentirala Čuljak Šelebaj.

Glasnogovornik HRT-a Janos Romer bio je jednako kratak: "Ne mogu davati službene izjave o bolovanju nekog od naših djelatnika, jer bih time odavao podatke o njihovom zdravstvenom stanju. Od naših se zaposlenika očekuje da se pridržavaju internih zakona kuće i zakona, ali o konkretnom slučaju gospođe Čuljak Šelebaj ne mogu davati izjave".

Pročitajte više