Kaznena prijava zbog zločina protiv čovječanstva: "Urotili su se i proširili svinjsku gripu!"

AUSTRIJSKA novinarka Jane Burgermeister nedavno je kazneno prijavila Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO), Ujedinjene narode (UN) i nekoliko visokih korporativnih i američkih državnih dužnosnika zbog urote, zavjere, bioterorizma i zločina protiv čovječanstva.

Na listi "optuženika" koju je Burgermeister dostavila FBI-ju su se uz farmaceutske kompanije Baxter, Novartis i Avir Green Hills Biotechnology, između ostalih našli i američki predsjednik Barack Obama, koordinator UN-a za gripu David Nabarro, direktorica WHO Margaret Chan, američka državna tajnica za zdravstvo Kathleen Sibelius, državna tajnica za domovinsku sigurnost Janet Napolitano, bankar David de Rothschild, bankar David Rockefeller, bankar George Soros, austrijski kancelar Werner Faymann i austrijski ministar zdravstva Alois Stoger. Novinarka ih optužuje kako su u doba globalne financijske krize zajednički dogovorili stvaranje biološkog oružja kako bi smanjili broj stanovnika diljem svijeta i profitirali na tome.

Tražit će zabranu obaveznog cijepljenja protiv svinjske gripe

Novinarka je već 8. travnja državnom tužiteljstvu u Beču podnijela tužbu u kojoj farmaceutske kompanije tereti za proizvodnju i raspačavanje biološkog oružja za masovno uništenje. Tvrdi i kako ima dokaze da su virusi ptičje i svinjske gripe namjerno pušteni kako bi kompanije profitirale na cjepivu pa je najavila kako će od američkog sudstva tražiti zabranu obaveznog cijepljenja protiv svinjske gripe.

Burgermeister je tužbi priložila dokaze o tome da je Baxter AG, austrijska podružnica Baxtera Internationala, u 16 laboratorija u četiri zemlje, poslala 72 kilograma aktivnog virusa ptičje gripe, kojim su ih opskrbili iz WHO. Pritom nisu primijenjene nikakve od metoda osiguranja koje su propisane kod transporta opasnih tvari, posebice biološkog oružja.

Ovih je dana Svjetska zdravstvena organizacija objavila kako je "svinjska gripa nezaustavljiva" te je dala zeleno svjetlo svim proizvođačima lijekova u svijetu da krenu u proizvodnju cjepiva.

Pročitajte više