Kćer Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis ozbiljno bolesna

SEDMOGODIŠNJA Lily Rose, kćer Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, smještena je u englesku bolnicu i u kritičnom je stanju već devet dana, prenosi britanski Sun.

Holivudski glumac, njegova supruga i četverogodišnji sin Jack, već danima dežuraju pokraj Lilyjine postelje, a kada dolaze u bolnicu služe se ulazom za osoblje bolnice. Sun, kao i drugi britanski mediji, ne želi objaviti od čega boluje malena Lily Rose kao ni u kojoj je bolnici smještena, i to iz poštovanja prema Deppovima.

"Strašno su zabrinuti - ali Lily Rose ima najbolju skrb koju je mogla dobiti.", rekao je član osoblja bolnice, koji je naglasio da par nije tražio nikakve povlastice, te da se glumac dobro drži s obzirom na teško razdoblje kroz koje prolazi, i to za dobrobit svoje obitelji.

Američki glumac ima običaj voditi svoju obitelj na snimanja, tako da ih je poveo i u Veliku Britaniju na snimanje filma Sweeney Todd, na kojemu je pozlilo njegovoj kćeri. Deppov glasnogovornik odbio je komentirati o bolesti djeteta njegova klijenta.

A.B.
Foto: AFP

Pročitajte više