Kerum na "pendrek balu" eurima darivao pripadnike HRM-a

ZA SASTAV Admirals Boys, koje je Kerum tako darežljivo darivao eurima na prošlog tjedna održanom pendrek balu, u Splitu je malo tko čuo. Kako Index doznaje, radi se o sastavu u kojem nastupaju i pripadnici Hrvatske ratne mornarice.

Admiralovi momci

Neki su išlo toliko daleko pa su rekli da se radi o bandu zapovjednika HRM-a Anti Urliću. Čovjek je admiral pa bi to objasnilo i ime grupe. No, mora se priznati, djeluje krajnje ekscentrično.

"Ne, ništa takvo. Admiral Urlić nema svoj sastav. Mislim da u toj grupi nastupa i par momaka koji rade u mornarici. Zabavljaju se u slobodno vrijeme", kazao nam je pukovnik Vlatko Bandalo, načelnik Ureda zapovjednika HRM-a. Ne vidi ništa sporno u fešti na kojoj su u ulozi zabavljača nastupale njegove kolege. 

Boysi se samoinicijativno okupili i došli na feštu policije da ih malo zabave

Zanimalo nas je kako su se Boysi uopće pojavili na fešti splitske policiji u Vili Dalmacija. "To su momci iz ratne mornarice koji su se, čuvši da policija ima proslavu, samoinicijativno okupili i došli da nas malo provesele", kazali su nam u splitskoj policiji.

Momke iz Boysa svakako treba pohvaliti za inicijativu i volonterski nastup iz altruističkih pobuda. Gratis su došli zabaviti kolege policajce. Tko je mogao pretpostaviti da će Kerum oteti šou i polijepiti 1,400 eura po čelima glazbenika. Na kraju je ispalo da i nije gratis.

Kad policija angažira resurse, nitko ne pita pare

U ovo doba recesije i krize, kada se pazi na svaku kunu, Index je zanimalo koliko je fešta u Vili koštala. Iz policije smo dobili zapanjujući odgovor koji zapravo ništa ne govori. Donosimo ga u cijelosti. Cijelu rečenicu.

"U proslavi Dana policije angažirani su resursi Policijske uprave splitsko-dalmatinske, a svečanost u Vili Dalmacija uveličali su gosti, poput klape Sinj, koji su to učinili bez naknade", glasi odgovor splitske policije.

Nema što. Šef splitske policije Ivica Tolušić možda ne može riješiti nijedan iole ozbiljniji slučaj, ali mu zato organizacija partyja ide odlično. Gratis glazba, gratis hrana, gratis piće, svi se isprsili... Kad policija slavi, nitko za pare ne pita.

Pročitajte više