Kerum sve tanjih živaca: To je komunist, moga sam ga i šakom udariti!

SPLITSKI gradonačelnik potpuno je u predizbornoj groznici. Nervozu je teško skrivao i jučer prilikom nastupa na svojoj TV Dalmaciji kada je na dugo i na široko lamentirao o antihrvatskoj zavjeri, da bi danas totalno otkačio na polaganju kamena temeljca za Mall of Split na Mejašima.

"Moga san i šakom..."

Keruma je isprovocirao nečiji smijeh iz publike. Netko se usudio nasmijati dok on drži govor kako se sprema nova Jugoslavija, a antihrvati prijete sa svakog ćoška. Taman je uvodno pozdravio, kad najednom, ko' da je druga osoba ušla u njega. "Šta se ti smiješ", neugodno se prenuo gradonačelnik, a onda nastavio s govorom. Kako je super, najbolji, sve za pet i kako, normalno, antihrvati i dalje prijete premda ih je on pobijedio prije dvije i pol godine.

Silazeći niz binu nakon govora, usput je prokomentirao što mu se zapravo dogodilo sa onim smijanjem.

"To je neki komunist, moga san ga i šakom udrit, ali nisam jer bi se posli pričalo da je Kerum ovakav i onakav", požalio se gradonačelnik, koji s velikim nestrpljenjem očekuje nedjelju i objavu rezultata. 

Kerumu ponovno došla '91.

Premda su ga optuživali da je zanemario izbore i svoje saveznike iz HDZ-a, Kerum je u kampanji 100 posto. Cijeli se naoštrio, jučer je kazao kako je situacija ista kao i 1991. godine te da treba ponovno braniti domovinu. Očekuje se da sutra izađe na ulicu i počne tamaniti sve one koji neće glasati za njega, Nevenku i HDZ-ovce.

Pročitajte više