Kerumova draga sve aktivnija: Fani otvara kafić na rivi

SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum konačno dobiva svoj kafić na rivi. Nalazi se ispod prostorija HGS-a, radovi su se primakli kraju, a otvaranje objekta navodno je planirano za subotu. 

Kako napreduju radovi svakodnevno provjeravaju Saša Horvat, brat Fani Horvat i njezin rođak, gradski vijećnik Dražen Delić, direktor agencije Sunčani odmor. Index ih je zatekao u jednoj od inspekcija.

Fani se opasno bacila na ugostiteljstvo

Obzirom na profil nadzora, pretpostavlja se da je kafić u rukama Fani Horvat, koja se, očigledno bacila u veliku ugostiteljsku ofenzivu. Osim toliko spominjanog kontroverznog projekta restorana na Prvoj vodi, nedavno joj je prepušten i klub Biberon na Gripama, i to u sklopu rješavanja salda između Keruma i njegovog savjetnika Bare Teklića.

Prvi susjedi - HGS i HSP

Novi kafić nalazi se ni stotinu metara od Kerumove kancelarije na otvorenom, kafića Ars, na čijem je štekatu dosad uživao u suncu i dobrom društvu.

Sad kad Fani otvori svoj, nema razloga da se Kerum ne prebaci sto metara istočnije. Jedina je, možda, nevolja što će se time preseliti u susjedstvo splitskog HSP-a. Nije tajna da Kerum nije u dobre sa šefom splitskih pravaša Hrvojem Tomasovićem pa možda i zaiskri koja kad ga ugleda na obližnjem štekatu. 

Pročitajte više