KOALICIJA HIP-HB održala završne predizborne skupove za 1. i 4. izbornu jedinicu

Koalicija Hrvatskog istinskog preporoda i Hrvatskog bloka održala je večeras u Zagrebu na Trgu bana Jelačića završni predizborni skup za 1. izbornu jedinicu na kojemu je predsjednik HIPa Miroslav Tuđman pozvao birače da glasuju za tu koaliciju koja nudi promjenu vlasti i politike. L

Stvorit ćemo od Hrvatske gospodarski i politički uspješnu zemlju u kojoj će se moći dostojanstveno živjeti. Uvest ćemo Hrvatsku kao partnera u Europsku uniju, a ne kao koloniju ili slugu, poručio je nositelj i prvi na listi koalicije HIP-a i HB-a u 1. izbornoj jedinici Miroslav Tuđman. Glasujte prema svojim uvjerenjima, za one u koje vjerujete, glasujte za svoje, rekao je okupljenima M. Tuđman, napominjući im da se ne daju zbuniti "naručenim i plaćenim anketama". U nedjelju navečer slavit ćemo pobjedu, a već idućeg ponedjeljka zajedno ćemo početi graditi uspješnu Hrvatsku kao zemlju socijalne pravde. Na predizbornom skupu na Trgu bana Jelačića predstavljeni su i kandidati za 1. i 2. izbornu jedinicu.

Na središnjem osječkom Trgu Ante Starčevića na završnom skupu koalicije HB-a i HIP-a za 4. izbornu jedinicu Snježana Brzica je poručila kako će se ta koalicija zalagati za afirmaciju temeljnih vrijednosti na kojima je uspostavljena neovisna i suverena hrvatska država. Koalicija posebnu pozornost poklanja zaštiti dostojanstva, životnoj perspektivi, kvaliteti života pojedinca i obitelji, te demografskoj obnovi, kazala je Brzica. Poručila je biračima da su oni snaga koja može osigurati razvoj moderne Hrvatske s gospodarski uspješnim i socijalno pravednim društvom.

(Hina) dm/vs vkn



Pročitajte više