Kod Gračaca poginula djevojčica, kod Ludbrega vozač

U SUDARU dvaju osobnih automobila na ličkoj cesti između Udbine i Gračaca prijepodne je poginula 16-godišnjakinja iz Čakovca, a njezin je otac teže ozlijeđen. U blizini Ludbrega poginuo je 53-godišnji vozač.

Policija je priopćila da su se automobili sudarili na mokroj cesti kod Deringaja, a uzrok nesreće još nije utvrđen.

Nakon sudara ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu u Gospiću. Od kirurga Janoša Horvata doznaje se da je 16-godišnjakinja dovezena bez svijesti, s teškim ozljedama glave, krvarenjem u prsnom košu i prijelomom potkoljenice te da je umrla dok su je pripremali za operaciju.

Njezin je otac teže ozlijeđen, no nije u životnoj opasnosti, a još su četiri osobe u nesreći lakše ozlijeđene.

Policija nije priopćila ime poginule djevojčice ni ozlijeđenih osoba.

Jedna je osoba poginula, a petero ljudi, među kojima i dvogodišnji dječak, ozlijeđeno je jutros u sudaru dvaju osobnih automobila u Sudovčini, blizu Ludbrega, izvijestila je varaždinska policija.

Nesreću je oko 9,15 sati skrivio 63-godišnji vozač iz Donjeg Makojišća, koji je nepropisno pretjecao traktor i sudario se s automobilom kojim je upravljao 58-godišnjak iz Vrbanovca.

Četvero ozlijeđenih putnika u automobilu 63-godišnjaka, među kojima i 42-godišnja državljanka Islanda i njezin dvogodišnji sin, prevezeno je u varaždinsku Opću bolnicu, u kojoj je umro i 58-godišnji vozač iz Vrbanovca.

Islanđanka je zadržana na liječenju, a njezin sin i ostali putnici pušteni su na kućnu njegu, izvijestila je policija.

Pročitajte više