Kolinda se probudila pa se javila na Twitteru: Ne dirajte mi Jakova

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

KOLINDA Grabar-Kitarović objavila je na Twitteru da joj se ne dira supruga.

"Ne dirajte mi Jakova! Jakov je tamo gdje Hrvatska pobjeđuje. Jer Jakov ZNA", objavila je upravo Kolinda.

Kolinda je jutros, naime, trebala biti na komemoraciji u Joševici, no njezin dolazak je u zadnji tren otkazan. Prva informacija je bila da je predsjednica umorna, no kasnije su iz njezinog ureda poručili kako je dolazak otkazan radi drugog sastanka koji je iskrsnuo.  

Podsjetimo, jučer je predsjednica bila u Osijeku u sklopu nikad napetije kampanje. Između ostalog je okupljenima prenijela pozdrave od svog supruga Jakova.

"Jakov, prenosim njegove pozdrave vama. On večeras nije mogao biti s nama zato jer je naša kći doputovala sa studija u Americi i netko mora brinuti o obitelji kad mene nema. Ali vas on srdačno pozdravlja", kazala je Kolinda, na što se dvoranom zaorilo "Jakov, Jakov".

Međutim, mediji su odmah objavili fotografije agencije Pixsell koje govore da je Jakov Kitarović jučer poslijepodne bio na hokejaškoj utakmici u Sisku. Jakov je, naime, pratio utakmicu između Hrvatske i Srbije koja je počela u 17 sati. Kolindin skup počeo je u 18 sati, a Kolinda je svoj govor održala oko 19 sati.

Pročitajte više