Kosor odbija sučeljavanje s Mesićem dok joj se ne ispriča za uvrede

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor ostaje pri svom jasno izrečenom stavu da nema namjeru u prvom krugu predsjedničkih izbora sudjelovati u sučeljavanjima s kandidatom Stjepanom Mesićem dok joj se ne ispriča za izrečene uvrede, priopćio je danas njezin izborni stožer.

Kako se do danas gospodin Mesić nije ispričao, niti je pokazao namjeru da to učini, Jadranka Kosor neće sudjelovati u sučeljavanjima na RTL televiziji, Novoj TV, Radiju 101, te Obiteljskom radiju. Jadranka Kosor prihvatila je sučeljavanja uvjerena u sve prednosti koje bi postigla u tim emisijama, prije nego što je kandidat Mesić zaredao s nizom uvreda i podmetanja nedostojnih predsjednika države, podsjećaju u stožeru.

"Uvjereni smo kako će hrvatski građani znati prepoznati odlučnost i vjerodostojnost predsjedničke kandidatkinje Jadranke Kosor, koja unatoč mogućim podmetanjima o razlozima nedolaska na sučeljavanja, neće sjesti u isti studio s čovjekom, koji se lažno predstavlja kao tolerantan i demokratski političar", ističe se u priopćenju.

Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor sudjelovat će u sučeljavanju svih predsjedničkih kandidata na HTV-u 30. prosinca, navodi se u priopćenju njezina izbornog stožera.

Pročitajte više