Kosor s predstavnicima Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata i organizacijskog odbora "Športskih igara mladih"

POTPREDSJEDNICA hrvatske Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas s predstavnicima Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata i organizacijskog odbora "Športskih igara mladih", priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.

Predstavnici Zajednica udruga na sastanku su istaknuli glavne probleme s kojima se susreću civilni stradalnici iz Domovinskog rata i članovi njihovih obitelji u pogledu ostvarivanja prava.

Potpredsjednica Kosor zatražila je od predstavnika Zajednice udruga da joj dostave detaljan popis problema s kojima se susreću te izrazila spremnost u poduzimanju akcija kojima će se stanje i odnos prema civilnim stradalnicima popraviti, stoji u priopćenju.

Potpredsjednica Vlade sastala se i s predstavnicima organizacijskog odbora "Športskih igara mladih"

"Športske igre mladih" nacionalni je športsko rekreacijski program koji već petu godinu okuplja učenike osnovnih i srednjih u amaterskim športskim disciplinama. Od lipnja do rujan ove godine, "Športske igre mladih" okupit će u Splitu preko 50.000 djece iz čitave Hrvatske. Zdravko Marić, predsjednik organizacijskog odbora od potpredsjednice Kosor je zatražio pokroviteljstvo Vlade za taj športski događaj, ističe se u priopćenju Vladina Ureda za odnose s javnošću.

Pročitajte više