Kralj popa bio je opsjednut kloniranjem

MICHAEL JACKSON je bio opsjednut kloniranjem i besmrtnošću, tvrdi njegov dugogodišnji vozač, Al Bowman. Kako prenosi Daily Mirror, Jackson je sudjelovao na konferenciji o ljudskom kloniranju u Las Vegasu 2002. godine, zajedno s dugogodišnjim prijateljem Urijem Gellerom.

Kloniranje ključ života

"Michael je bio zadivljen grupom Raelian, koja je vjerovala da je ključ vječnog života kloniranje", ispričao je Bowman koji ih je vozio na to događanje. Prisjećajući se Michaelove reakcije na konferenciju, kaže da je bio prilično uzbuđen.

"Odskakutao je sretan s konferencije poput malog djeteta. Čuo sam ih kako su razgovarali u limuzini o perspektivi kloniranja. Uhvatio je Urija s dvije ruke i rekao mu da to zaista želi napraviti, te da ga ne brine trošak", priča Bowman koji je za Jacksona radio deset godina.

Oduševljen s ovcom Dolly

Sekta Raelien, koja vjeruje da ljudska duša umire kada i tijelo, uvjerena je u ponovno stvaranje osoba iz njihova genetskog make-upa.

Bowman se prisjeća i Jacksonovog oduševljenja kloniranjem ovce Dolly 1996. godine u Velikoj Britaniji. "Govorio je da želi mini verziju sebe kloniranog, koja bi naslijedila njegovu ostavštinu. Vjerovao je da Michael Jackson može živjeti vječno", ispričao je Bowman.

 

Pročitajte više