Kristijan Golubović od suca traži doživotnu uvjetnu kaznu

"NISAM kriv! Budite nezavisni i osudite me na doživotnu uvjetnu kaznu! Ako nakon te kazne prijeđem ulicu na crveno, uhitite me i pošaljite na doživotnu robiju, jer će to potvrditi da sam retard koji nije iskoristio danu šansu", kazao je jučer na sudu u Palači pravde Kristijan Golubović, koji je optužen da je organizator narkoskupine.

Istaknuo je kako po izlasku iz pritvora neće više biti u kontaktu s kriminalcima te da s njima nikad više neće čak ni razgovarati, piše Press. "Uvjerio sam na stotine tisuća klinaca da sam borac protiv poroka, a sada sam nadrljao samo zato što sam bio u društvu devijantnih osoba. Kajem se što sam bio u društvu devijantnih osoba. Kajem se što sam, kako kaže moja žena, dobar i glup", kazao je Golubović.

Zamolio je sud da uzme u obzir da ima sina od 15 godina kojem se treba posvetiti, jer je njegova supruga nedavno preminula , nakon čega je pod utjecajem lošeg društva.

Golubovićeva majka Milanka Golubović i optuženi Mirsad Fujaljkić, Ferat Skenderovski, Safet Ibrović, Uroš Vuković i Marko Poljak rekli su u završnim riječima da nisu krivi i predložili sudu da ih oslobodi.

Kristijan je optužen da je organizirao skupinu koja je trgovala heroinom od početka kolovoza 2009. do 16. siječnja, kada je policija prilikom uhićenja zaplijenila 125 grama heroina. Presuda Goluboviću i njegovoj skupini bit će izrečena u petak.

Pročitajte više