Kristijana Ugrinu pretukao hrvatski general Tomić?

KRISTIJAN UGRINA, hrvatski glumac, pretučen je na svečanom otvaranju Histrionskog ljeta, održanom na zagrebačkoj Opatovini, a muškarac koji ga je napao navodno je hrvatski general.

Osoba koja je boravila u društvu glumca Zlatka Viteza i haškog optuženika generala Slobodana Praljka udarila je Kikija šakom u glavu jer je branio djevojku koju je general napao.

"U početku smo se svi zabavljali i atmosfera je bila odlična. Družili smo se do zore i nisam ni pomislio da će se takvo što dogoditi. A onda sam opazio nepoznatu djevojku kako plače. Bila je jako uzrujana. Na pitanje što se dogodilo, rekla mi je da ju je udario prijatelj Zlatka Viteza. Poslije sam doznao da je riječ o hrvatskom generalu te da se najvjerojatnije preziva Tomić." - izjavio je Ugrina za Večernji list.

Kada je upitao što se događa, general ga je napao: "Cijelo mi je lice bilo u krvi. Da mi prijatelji nisu pomogli, onesvijestio bih se. Za pomoć sam zamolio i Zlatka Viteza, no on je bio mrtav hladan. Nije ga bilo briga što se događa."

"General Praljak došao je kao moj uvaženi gost. Počastio nas je vinom i pršutom i odlično smo se zabavljali. No, na fešti su se pojavili uljezi i počeli provocirati generala Praljka. Naši zaštitari smirivali su situaciju i sukobili su se s uljezima." - pojasnio je Zlatko Vitez.

"Provokatori su dobili ono što su tražili." - izjavio je za Večernji Zlatko Vitez, dok general Slobodan Praljak događaj nije želio komentirati.

(Foto: )

Pročitajte više