Krvavi obračun među Janjevcima: "Kistanjski Mike Tyson" mu odgrizao uho i htio iskopati oči!

U SUBOTU je u središtu Kistanja došlo do krvavog obračuna među Janjevcima. Trojica nasilnika napala su 30-godišnjeg Nikolu Berišića iz Kistanja, Hrvata porijeklom s Kosova. Dok ga je 32-godišnji Marijan Đuđa udara, grebao noktima i pokušavao mu iskopati oči te mu je naposljetku odgrizao lijevo uho i ispljunuo ga na pločnik, druga dvojica, braća Aleksa i Vilson Tunić su ga držali kako se ne bi mogao braniti od napada.

"Želio sam na kavu u obližnji kafić i nakon što sam parkirao automobil njih trojica su odmah otpočeli s dobacivanjem i vrijeđanjem. Nisam želio sukob i počeo sam otvarati vrata automobila želeći otići, ali se tada Đuđa okomio na mene. Počeo me udarati, grebati za oči, nakon čega su mu u pomoć priskočili braća Aleksa i Vilson Tunić. Snažno su me obgrlili, dok me je Đuđa tada zubima uhvatio za uho. Osjetio sam snažnu i neopisivu bol. Kada su počeli bježati, vidio sam čovjeka kako pred mojim očima s pločnika diže uho i stavlja ga u čašu. Ni sam ne znam kako se tada nisam onesvijestio shvativši da je to moje uho", ispričao je Slobodnoj Dalmaciji teško ozlijeđeni Berišić, koji se od napada oporavlja u šibenskoj Općoj bolnici.

Nakon što je Đuđa Berišiću zubima otkinuo cijelo uho i ispljunuo ga na pločnik, trojica napadača su sjela u BMW i velikom brzinom su pobjegli iz Kistanja. Šokiranom Berišiću, koji je ostao stajati na mjestu dok mu se niz vrat slijevala krv, u pomoć su priskočili zaprepašteni mještani iz kafića. Uho su ubacili u čašu s ledom, pohranili sve zajedno u prijenosni mini-hladnjak i pozvali pomoć. Prva pomoć je Berišiću pružena u kninskoj Općoj bolnici, nakon čega je prebačen u Šibenik gdje su mu kirurzi tijekom dvosatne operacije prišili uho nazad na glavu.

Policija za napadačima još uvijek traga. "Kistanjski Mike Tyson" Đuđa, inače Janjevac koji živi u Zagrebu, ljeti trguje po Vodicama, a ima prebivalište prijavljeno u Ogulinu, stari je policijski znanac.

Pročitajte više