Srpska kraljica estradne auto-mafije ide u zatvor. Radi se o kumi Lepe Brene

Foto: Facebook

Kuma Lepe Brene, Tatjana Mioković, osuđena je na sudu u Beogradu na dvije godine i dva mjeseca zatvora doznaje "Blic". Ona se optužnicom teretila da je s nevjenčanim suprugom Zoranom Jankovićem i još šestero okrivljenih sudjelovala u trgovini skupocjenim automobilima koji su ukradeni u inozemstvu.

Kako saznaje "Blic", pored toga dobila je i novčanu kaznu od 300.000 dinara, dok je njen nevjenčani suprug Zoran Janković osuđen na šest godina i šest mjeseci zatvora, kao i novčanu kaznu od milijun dinara.

Samo je htjela BMW

Kako podsjeća Blic, Mioković i njen nevjenčani suprug 2015. godine bili su uhićeni u velikoj međunarodnoj akciji srpske, mađarske i slovačke policije pod sumnjom da su se kao pripadnici organizirane, međunarodne kriminalne grupe bavili krađom i prodajom vozila visoke klase, kao i falsificiranjem kompletne dokumentacije. Tada je zaplijenjeno 39 luksuznih automobila s prekucanim brojevima motora i šasije. Mioković, koju su zvali Kraljicom estradne auto-mafije, izjavila je da nema nikakve veze s kupovinom i preprodajom automobila, već da je samo željela isti BMW kakav je imala pjevačica Goca Božinovska.

Pročitajte više