Kurečić: moguća smjena ravnatelja HSC-a nije politički motivirana

Predsjednik Upravnog vijeća Hrvatskog stočarskog centra (HSC) Vladimir Kurečić izjavio je danas kako moguća smjena ravnatelja te ustanove Krešimira Kuterovca nije politički motivirana. L

Na sutrašnjoj sjednici Upravnog vijeća raspravljat će se o daljnjem statusu i funkcioniranju HSC-a, a ne, kako se želi prikazati, samo o smjeni ravnatelja, istaknuo je Kurečić.

HSC koji je nažalost izgubio svoj selekcijski dio, na putu približavanja Europskoj uniji treba biti ustanova partner uzgajivačima te udrugama proizvođača stoke, kazao je Kurečić.

Ravnatelj HSC-a Krešimir Kuterovac na današnjoj je konferenciji za novinare kazao kako je mogući motiv njegove najavljene smjene političke prirode, no drži kako je korektno da se to onda i kaže.

Razlozi koji su navedeni za njegovu smjenu sa mjesta ravnatelja HSC-a, kazao je Kuterovac, ne stoje, te je mišljenja kako se vjerovatno iza svega krije neki skriveni interes.

Kurečić pak neprimjerenim drži da ravnatelj i Upravno vijeće komuniciraju preko medija te napominje kako se Kuterovac nije odazvao na dvije prijašnje sjednice Upravnog vijeća.

(Hina) xtp yds

Pročitajte više