Letica: Građani će birati predsjednika koji će se baviti njihovim problemima

SLAVEN LETICA, predsjednički kandidat s potporom HSP-a ocijenio je danas da će hrvatski građani na skorim izborima za predsjednika države birati osobu koja će se baviti stvarnim problemima, koji njih tište.

Građani će, rekao je na konferenciji za novinare, birati osobu koja se neće baviti p...jama, nego onim što njih tišti.

Naveo je da je proteklih dana posjetio razne dijelove Hrvatske i da im je zajedničko to da su problemi hrvatskih građana u dubokom neskladu s interesima hrvatske politike.

Ljudi su, kaže, u depresiji, a na vrhu države su dvije osobe koje su izmislile cirkus POA-a i to zato jer nemaju predsjednički program.

Letica je nezadovoljan odlukom Programskog vijeća HRT-a da se u prvom krugu predsjedničkih izbora ne omogući sučeljavanje svih predsjedničkih kandidata, kako se prakticiralo ranije.

Apeliram na vodstvo HRT-a da razmotri tu odluku, rekao je Letica držeći da bi u konačnici u igri moglo biti samo osam kandidata.

Novinare je izvijestio da je poslao pismo slovenskom predsjedniku Janezu Drnovšeku u kojem traži da mu se vrati mirotvorni baner (poster) što ga je lani postavio na ogradu vojarne na Svetoj Geri.

Taj je baner moje privatno vlasništvo, a serija fotografija do kojih sam došao uvjerljivo pokazuje da su ga otuđili slovenski vojnici, istaknuo je Letica.

Pročitajte više