Porukom na YouTubeu rasplakao svijet: Australac Kristian Anderson umro od raka

KRISTIAN ANDERSON, Australac koji je svojom romantičnom snimkom čestitao rođendan supruzi i time postao poznat u cijelom svijetu, je umro od raka u 36. godini.

Nakon prekrasne poruke na YouTubeu Anderson, kojemu je u listopadu 2009. godine dijagnosticiran rak, je gostovao kod Oprah. Njegova supruga Rachel je na svom Twitter profilu napisala da je Kristian "ujutro otišao na susret sa Isusom". "Bilo je mirno i lijepo", dodala je Rachel.



Supruga je cijelo vrijeme javnost obavještavala o posljednjim satima svoga supruga koji je u novogodišnjoj noći pao u komu. U ljubavnoj poruci supruzi su sudjelovali i filmska zvijezda Hugh Jackman te novozelandski premijer John Key.

Oprah Winfrey se sa Andersonom susrela tijekom svoje australske turneje prošle godine te mu je poklonila 250 tisuća dolara kako bi lakše izdržao troškove liječenja.

Oprah se sa Andersonom susrela na stepenicama popularne zgrade Opere u Sydneyu te mu je kazal da ne treba brinuti za račune. "A razlog zbog kojeg se ne trebaš brinuti je zato što ćeš dobiti ček na 250 tisuća dolara", kazala mu je tada Oprah.

Pročitajte više