Lufthansa uvodi dodatni let Zagreb-München

LUFTHANSA u okviru svog ljetnog reda letenja uvodi dodatni let na relaciji Zagreb-München. Od 02. svibnja Lufthansa će iz Zagreba prema Münchenu letjeti svakodnevno u 19:10 sati.

Ovaj dodatni večernji let omogućit će putnicima iz Zagreba priključne letove prema 25 europskih destinacija te optimalni priključak na večernje letove prema Dalekom Istoku. Nakon uvođenja novog leta Lufthansa će u suradnji s Croatia Airlinesom iz Zagreba nuditi ukupno tjedno 26 letova na relaciji Zagreb-München i natrag, 26 povratnih letova na relaciji Zagreb-Frankfurt, 7 povratnih letova iz Splita u Frankfurt i jedan let na relaciji Dubrovnik-Frankfurt.

U zračnim lukama Frankfurt i München putnici iz Hrvatske mogu birati između 12700 tjednih letova prema 177 destinatinacija u 73 zemlje diljem svijeta. Sa ljetnim redom letenja Lufthansa je uvela dodatne veze prema Nagoyi u Japanu, Hyderabadu u Južnoj Indiji i direktni let prema kineskom Kantonu i tako ojačala svoju poziciju na Dalekom Istoku. Novosti u ljetnom redu letenja su 3 tjedna leta prema Port Harcourtu u Nigeriji i direktni letovi na relaciji Frankfurt-Addis Abeba.

Pojačani su također letovi iz Frankfurta i Münchena prema Sjevernoj Americi. Pri tome ljetni red letenja predviđa i dodatni let prema Washingtonu uporabom zrakoplova A340-300. Lufthansa nudi optimalne veze iz Zagreba preko zračnih luka Frankfurt i München prema svim destinacijama iz ljetnog reda letenja.

Pročitajte više