Traži se 150 radnika za novi hotel u Rovinju

Foto: Maistra

HOTELIJERSKA kompanija Maistra koja je u vlasništvu Adris grupe u utorak je najavila da će zaposliti 150 ljudi u rovinjskom hotelu Amarin, otvorenom prošle godine.

U utorak, 28. veljače, od 11 do 18 sati, održat će se Dan otvorenih intervjua u obiteljskom hotelu Amarin u Rovinju, otvorenom prošle godine, izvijestili su iz kompanije.
 
Napominju kako Dan otvorenih intervjua omogućuje potencijalnim zaposlenicima da iz prve ruke, kroz razgovor s različitim profilom zanimanja iz hotela (recepcionara, kuhara, konobara, sobarice, animatora…) dobiju potrebne informacije vezane za uvjete i način rada na određenom radnom mjestu. Kandidati će potom proći selekcijski postupak Maistrinih stručnjaka. Ako zadovolje i postanu dio tima hotela Amarin, pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine.

Ove godine 2.500 sezonaca
 
"Otvaramo vrata proaktivnim i ambicioznim osobama spremnim na rad u dinamičnom okruženju, željnim novih znanja i usmjerenim na postizanje najboljih rezultata. Maistra kao jedna od vodećih hotelskih kompanija koja je u svoj proizvod do sada uložila oko 3 milijardi kuna, prepoznata je kao poželjan poslodavac koji iz godine u godinu otvara nova radna mjesta i sustavno provodi edukaciju svojih zaposlenika“, poručuju iz tvrtke.
 
Na razini tvrtke, Maistra ove godine ukupno planira zaposliti 2.500 sezonskih radnika, najvećim dijelom za poslove u domaćinstvu, restoranu, kuhinji, animaciji, sportu i na recepciji. U odnosu na prošlu godinu, to je oko 300 radnih mjesta više što je u skladu s većim obimom posla u predsezoni ove godine ali i potrebom za zapošljavanjem novih djelatnika u nedavno otvorenom obiteljskom hotelu Amarin u Rovinju.
 
Iako najveći broj djelatnika dolazi upravo iz Istre, Maistra organizira i plaća smještaj svim radnicima kojima je isti potreban. Jednako tako, svi radnici imaju pravo na topli obrok te naknadu za prijevoz na posao. Ova prava dodaci su na plaću.
 
Na Dan otvorenih intervjua bit će organiziran poseban prijevoz od autobusnog kolodvora u Rovinju do hotela Amarin s polaskom u 12:00 i 16:00 sati.
 

Pročitajte više