Majka u SAD-u nakon samoubojstva muža utopila svoje troje djece. Zatim ubila sebe

Screenshot: YouTube/KARE 11

AMERIČKA policija priopćila je danas da je majka nakon samoubojstva muža utopila njihovo troje djece, a zatim sebi oduzela život. Tijela djece i majke pronađena su tijekom vikenda u jezeru u Minnesoti.

Molly Cheng (23) je u petak pozvala policiju nakon što je otkrila da je njezin suprug počinio samoubojstvo. Istražitelji su utvrdili da je Yee Lee (27) preminuo zbog ozljede koju je sam sebi nanio vatrenim oružjem, piše CNN.

Policija je poslala socijalne radnike da pomognu Cheng i njezinoj djeci da se nose sa situacijom, no njihov rođak je to poslijepodne nazvao hitnu pomoć rekavši da Cheng namjerava ubiti svoju djecu i sebe.

Na obali jezera nađeno nekoliko pari dječjih cipela i ključevi automobila

Policija Maplewooda je putem praćenja signala Chenginog mobitela ustanovila da se ona posljednje nalazila na području parka Vadnais-Sucker Lake u Vadnais Heightsu, sjeverno od St. Paula.

Na parkiralištu su pronašli njen automobil, a na obali jezera nekoliko pari dječjih cipela i ključeve automobila. Spasilačke službe su odmah krenule u potragu. Jedno od troje djece, staro četiri godine, pronađeno je te večeri u jezeru, a obdukcija je pokazala da je umrlo od posljedica gušenja i utapanja.

Nešto iza ponoći u jezeru je pronađeno i tijelo petogodišnjeg djeteta. Sutradan je nađeno tijelo majke koja se nakon ubojstva djece samovoljno utopila. Nekoliko sati kasnije pronašli su tijelo trećeg, trogodišnjeg djeteta.

Policija je priopćila da je majka počinila ubojstva djece, a zatim samoubojstvo.

Pročitajte više