Majka uhićenog Splićanina: Izgubio je pamćenje, ne zna što je bilo zadnjih 7 godina

Screenshot: Dalmatinski portal

MAJKA Deana Majstorovića koji je danas uhićen zbog sumnje da je organizirao zločinačku organizaciju koja se bavila paljenjem lokala, tvrdi kako se njen sin ničega ne sjeća. Za Dalmatinski portal potvrdila je kako je obavljen pretres njenog stana u kojem živi Majstorović.

Policija obavila pretres stana u kojem živi uhićeni Majstorović

Policija je do stana u Rendićevoj ulici u Spinutu stigla iza podneva. Kriminalisti su obavili pretres, a osiguravali su ih naoružani specijalci. Prije nekoliko mjeseci na tom mjestu je Majstorović jedva umakao napadaču koji ga je pokušao upucati dok je išao prema svom autu. Osim Majstorovića policija je uhitila još nekoliko osoba, među njima i njegovog mlađeg brata koji se nedavno vratio iz Irske.

Majka Deana Majstorovića: Ne znam što će biti s Deanom. Ne mogu ga ni ispitivati ako je izgubio pamćenje

Privođenje u USKOK očekuje se večeras ili sutra ujutro. Majka Deana Majstorovića izjavila je da on uopće nije sposoban za ispitivanje jer je prije 10 dana izgubio pamćenje. Ne sjeća se ničega posljednjih sedam godina. Strahuje se da ima tumor na mozgu. 

“Ne znam što će biti s Deanom. Ne mogu ga ni ispitivati ako je izgubio pamćenje. U noći prije 10 dana to se dogodilo. On više ne zna ni ženu ni dicu, ništa što mu se događalo zadnjih sedam godina”, rekla je majka Deana Majstorovića.

Pročitajte više