Maloljetni narkoman brutalno tukao 11-mjesečnu bebu

DOK JE Yasmin Ali u četvrtak navečer šetala Middlesbroughom sa svojom 11-mjesečnom kćerkom Sarah, put im je prepriječio vidljivo pijan i drogiran mladić. Za njih je dvije tada započela prava drama, koja je za ishod mogla imati katastrofalne posljedice.

Mladić je bio sasvim izvan sebe, te je bez ikakvog povoda pokušao malu Sarah izbaciti iz kolica. Nakon što mu to nije uspjelo, totalno je izgubio kontrolu.

Dva je puta brutalno udario curicu po glavi, pa je ona hitno prebačena u bolnicu kako bi joj se ukazala više no potrebna pomoć.

Potresena majka malene Sarah još uvijek ne može vjerovati što se doista dogodilo te stravične večeri, piše BBC. 

"Odjednom je počeo udarati moje dijete. Snažno ju je dva puta lupio po glavi, a ona je počela vrištati. Tada je i mene uhvatila histerija, te sam ga jednom rukom pokušala dohvatiti. Mislila sam da će ju ubiti jer se počeo snažno iživljavati; u jednom trenutku uhvatio je kopču od remena koja je bila prislonjena na njezin trbuščić, te ju je počeo povlačiti i otpuštati. Izgledalo je kao da će ju izbosti s nečim." - uznemireno je izjavila Yasmin.

Nasilni narkoman je bijelac star najviše 17 godina, izrazito mršav i neobrijan. U trenutku napada na sebi je imao sivu Adidas trenirku s bijelim prugama na rukavima.

Detektivka Sonja Whittingham iz clevelandske policije izjavila je kako je nasilnik iz zasad napoznatih razloga htio dijete za sebe, ili je halucinirao kako zaista i jest njegovo.

"Na sreću, beba nije u životnoj opasnosti, no poviše lijevog oka zaradila je nekoliko hematoma. Ipak, s njom bi sve trebalo biti u redu. Ovaj brutalni čin mogao je imati mnogo gore posljedice." - izjavila je Whittingham.

Pročitajte više