Maloljetnik izbo nožem mladića u centru Sarajeva

U SAMOM centru Sarajeva, malo iza ponoći, 21-godišnji Goran Josipović zadobio je dva uboda nožem od maloljetnog Č.A, izvijestila je sarajevska policija. Prema izvješću Josipović je zadobio ubodne rana u predjelu leđa te jedan u vilicu. Mladić je hitno prevezen u bolnicu gdje su mu dijagnosticirane povrede opasne po život, a liječnici se i dalje bore za njegov život.

Udario djevojku

Incident se dogodio u neposrednoj blizini Velikog parka, a kako piše sarajevski Dnevni Avaz , Josipović je sjedio na klupi parka u društvu još tri osobe. Druga grupa nalazila se u neposrednoj blizini, a među njima je bio 16-godišnji Č.A. rođen u Sarajevu. Navodno je mladić iz te skupine prišao djevojci koja je bila s Josipovićem, a uslijedila je kratka prepirka u kojoj je djevojka dobila udarac u glavu.

Nastala je tuča između Josipovića i tog mladića, kojeg sarajevska policija i dalje traži. U fizičkom obračunu pridružio se i Č.A. koji je s dva uboda nožem oborio Josipovića na tlo i pobjegao. Nekoliko sati kasnije policija je uhitila Č.A., a njegovog 19-godišnjeg prijatelja K.K. privela je zbog prikrivanja. Krvavi nož nađen je u kući K.K. gdje se skrivao Č.A.

Za sada nisu poznati motivi napada, no policija ističe kako su na dvije klupe parka gdje se sve odigravalo našli veći broj praznih boca različitih alkoholnih pića. 

I.Ć.
Foto: Arhiva

Pročitajte više