Marijana Puljak: Muka mi je više, Slobodna Dalmacija se pretvorila u ulizicu HDZ-u

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Slobodna Dalmacija danas je objavila članak u kojem kritiziraju Ivicu Puljka i novu gradsku vlast zbog stanja na Mejama, inače elitnom splitskom kvartu na kojem se nalazi i zgrada Banovine, odnosno gradska uprava. Naslov članka je: "Sramota za Puljka i ekipu - Banovina je na elitnim Mejama, a 'elita', umjesto kanalizacije, ima kozje puteve i džunglu."

Na njihove je optužbe žestoko na Facebooku reagirala Marijana Puljak koja ih je optužila da se ulizuju HDZ-u te ustvrdila da je za stanje na Mejama krivo 30 godina nebrige.

"E, znate što, zaista mi je muka više i moram sad i ja reagirati na ovu kompletnu budalaštinu od naslova u Prodanoj Dalmaciji.

Pa jel bilo dosta više sramoto od novina jedna. Ukaljali ste ime Slobodne Dalmacije uz koju su se odgojile generacije i generacije ljudi u Dalmaciji i šire. Nekada poštovana novina, s bardovima novinarstva, koja je njegovala istraživačko novinarstvo, hrvatski jezik i kritičko mišljenje, rođena prije 80 godina na Mosoru, sad je pod uredničkom i vlasničkom palicom pretvorena u žutilo od novine i ulizicu HDZ-u. Sram vas bilo što ste napravili od novine. Uništili ste rejting nekada najvažnijeg medija u Dalmaciji i Hrvatskoj pa mu danas nitko živ više ne vjeruje. Jeste li svjesni toga?

Puljak da je kriv za neuređene Meje?!?! 30 i više godina urbocida i nebrige će on riješiti u 3 godine?!? Pa istina je da ga volim, ali toliki supermen ipak nije.

Nije uopće čudo da vas ovaj uskoro bivši predsjednik vlade nije nabrojao među medijima koji mu rade o političkoj glavi, jer vi ste se davno deklarirali, nikakva neovisna novina niste već otvoreni partner HDZ-a. Žalosno i jadno. Kritika je jedno, ali fabriciranje vijesti i naslova drugo. Pokoj vječni Slobodnoj Dalmaciji", napisala je Puljak. 

Pročitajte više