Marko je poginuo na dan svog vjenčanja u Trebinju. Objavljeni detalji tragedije

Foto: Facebook

MARKO Anđelić (32) iz Trebinja poginuo je noćas u teškoj prometnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri Dolovi, a dvije su osobe teže ozlijeđene, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

Glasnogovornik Policijske uprave Trebinje Siniša Jovanović rekao je da se nesreća dogodila 45 minuta poslije ponoći kada je automobil kojim je upravljao Anđelić sletio s ceste.

"Do nesreće je došlo kada je vozilo Alfa romeo beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao stradali iz za sada nepoznatih razloga izletjelo s ceste i udarilo u zid. U tijeku su kriminalističko-tehničke radnje kako bi se utvrdio uzrok nesreće", istaknuo je Vukanović za Srpskainfo.

Četvero ozlijeđenih

Marko je iz Beograda, gdje je živio i radio, a prije nekoliko dana došao je u svoj rodni kraj da se oženi.

Nakon svadbe koja je održana u jednom trebinjskom motelu, na izlazu iz grada prema Dubrovniku, mladić je razvozio prijatelje.

Kako Srpskainfo doznaje, u bolnici Trebinje je drugi mladić, koji je sjedio iza nastradalog Anđelića i zadobio prijelom lijevog kuka, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Djevojka koja je u nesreći zadobila nagnječenja grudnog koša smještena je na intenzivnu njegu i ona je za sada stabilno.

Treći ozlijeđeni je također zadobio lakše ozljede grudnog koša, dok se četvrta osoba iz automobila nije obratila liječnicima.

Policija je obavila očevid, na mjesto tragedije su izašli i trebinjski vatrogasci, a o svemu je obaviješten i dežurni tužitelj.

Pročitajte više