Martedića na Splitu 3 izrešetao ubojica sa Bačvica?

Foto: FAH, Google Maps, čitatelj Indexa

SPLITSKA policija i dalje intenzivno traga za napadačem koji je u petak sa četiri hica ranio Dejana Martedića na Splitu 3. Premda se ne isključuju i druge opcije, na vrhu liste sumnjivaca nalazi se 25-godišnjak koji je već osuđen radi ubojstva, i to kao maloljetnik, jer je 2008. godine nožem izbo 21-godišnjaka zbog svađe oko zahoda u narodnjačkom klubu Pupa na Bačvicama.

Na mjestu događaja napadač na Martedića ostavio je mobitel, koji mu je vjerojatno ispao prilikom bijega. 

Sukob u zatvoru

Martedić je na cesti kraj igrališta u Getaldićevoj ulici malo prije 22 sata izrešetan sa više hitaca, pogođen je u obje noge i ruku. 25-godišnjak za kojim traga policija imao je sa njim sukob u zatvoru, ali bilo je to prije više godina.

Martedić je, pak, prošlog ljeta u jednom splitskom restoranu imao sukob sa Mirom Pivcem, koji je lani izašao iz zatvora na uvjetni otpust zbog teškog zdravstvenog stanja. Obojica su osuđeni za dilanje, a Pivca je navodno zasmetalo što je Martedić sa njegovom kćeri. Pivac se nije mirio ni što mu je kćer prije bila sa Martedićevim prijateljem Kristijanom Stojanovićem pa su se potukli u zatvoru.

 

Pročitajte više