Masturbirao na opatijskoj plaži pa bacio policajca u more

Foto: 123rf

MUŠKARAC je zatvoren jer je bacio u more policajca koji ga je upozorio da prestane masturbirati na plaži.

30-godišnji R. K. iz Svetog Ivana Zeline osumnjičen je za kazneno djelo napada na službenu osobu i smješten u riječki zatvor.

Tereti ga se da je eksces izazvao u četvrtak oko 15 sati, u vrijeme dok se kupao na jednoj teže pristupačnoj opatijskoj plaži. Sumnjiči se da je zatečen kako onanira, zbog čega mu je pristupio i jedan policajac koji je tada bio izvan službe, javlja Novi list.

Bacio policajca u more


Predstavio mu se kao policijski službenik, legitimirao se službenom iskaznicom i značkom te ga upozorio da prestane s neprimjerenom aktivnošću na plaži. Po službenoj verziji događaja, muškarac je uhvatio policajca za ovratnik majice te ga odgurnuo i bacio u more.

Policijskom službeniku je pritom oštećen mobitel. Incident je primijetio još jedan policajac izvan službe te je prišao izgredniku, legitimirao mu se i zapovjedio da prestane s nasilnim ispadima. U međuvremenu je o slučaju službeno obaviještena policija pa je izgrednik priveden.

Opasnost od ponavljanja djela

Na ispitivanju je poricao da je učinio ono za što se tereti i tvrdio da nije fizički napao policajca. Nakon toga je predveden sucu istrage Županijskog suda u Rijeci Dušku Tišmi koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Određena je i visina jamstva od šest tisuća kuna.

Pročitajte više