McCann Erickson nagrađuje studente zapošljavanjem

AGENCIJA za tržišno komuniciranje McCann Erickson Croatia ove godine na PRIME-u obilježava 15-tu godišnjicu postojanja u Hrvatskoj, te poziva sve zainteresirane da ih posjete, a posebno studente da sudjeluju na natjecanju u kvizu "Prime Time" i osvoje glavnu nagradu – 3 mjeseca pripravničkog staža s mogućnošću stalnog zaposlenja u agenciji.

Kviz će se održati 17. i 18. veljače (četvrtak i petak) u 16 sati u pavilju 5, štand br. 41. McCann Erickson Croatia predstavit će ključna poslovna načela na kojima se temelji dijelovanje Agencije, prezentirati presjek produkcije Agencije tijekom proteklih 15 godina, te predstaviti izbor iz radova McCann World Wide.

McCann Erickson Croatia, "full service" agencija za tržišno komuniciranje, prošle je godine proglašena agencijom godine na jedinom hrvatskom festivalu oglašavanja FESTO.

McCann Erickson je u konkurenciji od 384 prijavljenja rada, osvojio 6 od mogućih 11 zlatnih zvona što predstavlja jedinstven uspjeh u povijesti FESTO-a.

McCann Erickson je danas lider u međunarodnom oglašavanju servisirajući više globalnih klijenata nego ijedna druga agencija. Stogodišnje iskustvo uz kompletnu lokalnu ekspertizu čine McCann Erickson jednom od prvih pet agencija na svim tržištima u kojima posluje.

Pročitajte više