Mehdi Ahmeti izrezao se po rukama u splitskom zatvoru jer ne daju da ga posjeti sin!

DRAMA na Bilicama! Prije sat vremena u splitskom zatvoru po rukama se izrezao 25-godišnji Mehdi Ahmeti. Učinio je to iz revolta kad je vidio da mu je majka Nada Tufekčić došla u posjet bez njegovog trogodišnjeg sina. Istu je stvar napravio i prije tri, četiri dana. Sad se izrezao po još svježim šavovima!

"Zašto niste skupa došli?" pitao je Mehdi majku Nadu. "Ne daju suci" kazala mu je ona. Mehdi se naljutio i odjurio. Ostavio je majku s 23-godišnjim bratom Ferdijem, koji već godinu dana dijeli sudbinu s Mehdijem nakon što su pali prošlo ljeto s braćom Svalina s Brda i još nekolicinom dilera heroina. 

Nije prošlo ni 15 minuta, Nada se lagano otputila iz zatvora, kad je začula ženski glas kako je doziva: "Nado, eno ti iznose Medu, sav se izrezao".

Za upravu zatvora uobičajen događaj

Nada je sva u šoku. Krivi suce Županijskog suda koji ne daju da Mehdijev sin i ona skupa idu u posjetu. "Kako može žena od Svaline s troje djece? Kako oni mogu, a Ahmetijevi ne mogu?" žali se Nada, koja ne zna čim joj se sin izrezao.

Upravitelj Bilica Tihomir Jakelić piše izvješće Upravi za zatvorski sustav, i o samom incidentu ne može, kaže, ništa reći. Tek da je u pitanju uobičajeni događaj u zatvoru. "To je sitnica" kaže Jakelić, od kojeg se nije moglo doznati čime se Mehdi izrezao, te kako je uopće došao u priliku za takvo što.

"Nastradat će i Grbavac i Kežić ako mi se moj Medo zbog njih ubije u zatvoru"

Prije dva mjeseca u uredu suca Grbavca došlo je do neugodne situacije s najmlađim Ahmetijem, 17- godišnjim Senadom. "Nije prijetio Grbavcu, samo su se sporječkali. Baš je ispao problem oko toga što mi ne da dozvolu da odem u zatvor zajedno sa Mehdijevim sinom" kaže Nada.   

"Nisam dosada prijetila, ali sada prijetim! Nastradat će i sudac Stanko Grbavac i sudac Zoran Kežić, ako mi se moj Mehdi ubije u zatvoru zbog njih!" odlučna je Nada.

Četvrti brat 22-godišnji Edi je već nekoliko mjeseci u pritvoru u Šibeniku, nakon što je pao s heroinom kod Drniša. Strica Sadata nema već dulje. Nestao je nakon što su ga počeli povezivati s dvostrukom likvidacijom na parkingu kafića Pamela u veljači 2007. godine.

Pročitajte više