Michael Jackson si sam ubrizgavao Demerol?



JEDAN od liječnika Michaela Jacksona tvrdio je kako si je preminuli pjevač u zadnjim godinama života sam ubrizgavao snažni analgetik Demerol, za koji se pisalo da je uzeo i nedugo prije smrti.

Američki mediji pišu kako su pročešljali desetke tisuća stranica službenog spisa za suđenje zbog zlostavljanja 2005. U zabilješkama Ureda šerifa okruga Santa Barbara jedan je od Jacksonovih tjelohranitelja, umirovljeni zamjenik šerifa za okrug Los Angeles Michael Laperruque, rekao kako su neki liječnici Jacksona htjeli skinuti s Demerola, dok se jedan od liječnika čak žalio budući da si je "Jackson sam ubrizgavao Demerol".

Podizao lijekove na ime Chris Carter

Laperruque je rekao detektivima kako je za Jacksona često kupio lijekove na recepte s imenom Chris Carter. Carter je također bio jedan od Jacksonovih zaštitara.

Bivši zamjenik šerifa je također rekao kako je tijekom boravka u Neverlandu njegov posao bio držati Jacksonovu obitelj dalje od njega, budući da su članovi obitelji htjeli napraviti intervenciju kojom bi pjevača odvratili od prekomjernog uzimanja lijekova.

Xanax

U pročešljavanju zabilježaka Ureda šerifa okruga Santa Barbara CNN je danas otkrio kako je Jackson svaku večer uzimao više desetaka tableta Xanaxa. Dio je sam nabavljao u ordinacijama, a dio preko svojih zaposlenika od kojih je tražio da ga uzimaju na svoje ime.

Dokument iz Ureda šerifa okruga Santa Barbara sadrži povjerljive intervjue koji su nastali prilikom pripreme dvojice članova Jacksonovog osiguranja za suđenje zbog zlostavljanja djece 2005. godine.

Ovisno o rezultatima toksikoloških testova, slučaj Michaela Jacksona mogao bi prerasti u kriminalnu istragu, rečeno je danas.

Pročitajte više