Michael Jackson uzalud skrivao djecu, majci Katherine privremeno skrbništvo

INTERNETSKI tabloid TMZ objavio je intimne fotografije Princa Michaela Juniora, Paris Catherine i Princea Michaela II. samo četiri dana nakon smrti Kralja popa. Lica koja je Michael Jackson godinama skrivao ispod različitih burki, maski i velova zbog straha da će mu netko oteti djecu, objavljuju se u svim medijima kao da se ne radi o maloljetnicima.

O njihovoj je sudbini za prvu ruku danas odlučio sud. CNN javlja da je pjevačeva 79-godišnja majka izborila privremeno skrbništvo nad njima jer sud smatra da u slučaju Michaela Josepha Jacksona Jr. (12) i Paris-Michael Katherine Jackson (11)  "maloljetnici nemaju nikakvu vezu sa svojom biološkom majkom", Debbie Rowe. Za najmlađeg, u kućici formulara gdje bi trebala pisati ime majke, piše - "none", odnosno, "nema je" jer je njega rodila surogat majka kojoj nikada nije otkriven identitet.

Debbie Rowe se 2001. godine odrekla roditeljskih prava nad svojom djecom, a danas je izjavila da Michael Jackson nije njihov biološki otac. Fotografije djece idu toj njezinoj tvrdnji u prilog. Sva mu djeca imaju tamnu kosu, ali i za mulate atipično svijetle oči i put. Sa slika je vidljivo da je  Michael Jackson svom starijem sinu bojao kosu u plavo. Na fotografijama koje su rijedak uvid u njegov kućni život, Michael ostavlja dojam smirenosti i opuštenosti.

Danas su objavljene i fotografije Jacksonovih proba za turneju koje je TMZ-u ustupio organizator velikog povratničkog koncerta u londonskoj "O2" Areni, AEG. Snimljene su samo 48 sati prije njegove smrti i vidi se da je stravično mršav, ali nasmijan i u žaru priprema.

O Jacksonovoj imovini se danas nije raspravljalo s obzirom da još nije utvrđena. U zahtjevu za raspravom roditelji Michaela Jacksona naveli su da je umro "bez oporuke", premda njegov odvjetnik John Branca tvrdi drugačije. Nagađa se i da ima više oporuka.

Konačna odluka o skrbništvu nad djecom najavljena je za 3. kolovoza. Izlazeći iz sudnice, Michaelov otac Joseph izjavio je da njegova djeca pripadaju s djedom i bakom te da Debbie Rowe nema ništa s njima.

A.B.
Foto: TMZ/AEG

Pročitajte više